Kinderfeestje

Op zoek naar een leuke DJ voor een kinderfeestje?

Jij wilt graag een discofeestje organiseren en bent op zoek naar een leuke DJ om van het kinderfeestje een te gek discofeest te maken? DJ Disco Dave verzorgt al ruim 7 jaar ieder weekend discofeestjes voor kinderen in de leeftijd van 6 jaar tot en met 15 jaar. Het discofeestje kan thuis, in de tuin, de garage of in een feestzaal worden gegeven voor 10 personen of zelfs de hele klas. De discofeestjes voor kinderen van 6 tot 10 jaar duren meestal 2 uur en een discofeestje voor kinderen van 10 tot en met 15 jaar is vaak 3 of 4 uur feestplezier. De DJ presenteert het discofeest met leuke discospelletjes, dansjes en entertainment en zorgt daarmee dat zelfs de meest verlegen kinderen op de dansvloer staan. Discofeestje.com heeft altijd de nieuwste top 40 muziek in huis, onze DJ draait leuke dansmuziek en laat alle jongens en meisjes tijdens de disco swingen!

kinderfeestje-1

Hoe organiseer ik een discofeest?

Om een discofeestje te organiseren is het aller belangrijkste natuurlijk een enthousiaste DJ die zorgt dat de kinderen helemaal uit hun dak gaan op de dansvloer. Het is voor veel ouders vaak lastig om te zorgen voor een geslaagd discofeest, waarom zou je zelf het discofeest organiseren als je dit voor een groot gedeelte kan overlaten aan de DJ van Discofeestje.com. Een zorgeloos feestje voor jezelf als ouder en voor de kinderen een onvergetelijke herinnering, wie wil dat nou niet? Geen zorgen om de muziek, de discospelletjes, de kinderen op de dansvloer krijgen en alle entertainment die nodig is om van het discofeest een groot succes te maken.

Er zijn natuurlijk wel een aantal dingen dat de ouders kunnen doen voor een goede voorbereiding van een discofeestje, let op dus geen uitgebreide draaiboeken en lastige stappenplannen maar gewoon een paar handige tips voor het organiseren van het discofeestje!

kinderfeestje-2

Prik een datum en een tijd en zorg dat u op tijd bent met het boeken van de allerleukste DJ bij Discofeestje.com. De feestlocatie voor het discofeestje kan thuis in de huiskamer, in de tuin met een partytent, in de garage of in een feestzaaltje zijn. Zorg dat alle banken, tafels en stoelen zoveel mogelijk aan de kant staan, vooral de banken en stoelen want die hebben we natuurlijk niet nodig bij het dansen! Een tafel voor de DJ is bij ons niet nodig, wij zorgen namelijk zelf voor een DJ Tafel. Een tafel aan de kant is wel handig om het drinken, de bekers en de chips en snoep op te zetten. Maak de ruimte, vooral wanneer het discofeestje overdag is of op een zomeravond, zo donker mogelijk. Dit kan bijvoorbeeld door de ramen te beplakken met vuilniszakken of zeil zodat het effect van de discolampen goed te zien is. Versier de discofeestruimte met discoslingers en ballonnen die goedkoop te verkrijgen zijn bij de Action of de Big Bazar, ook zijn hier vaak disco glow sticks en leuke kleine disco prijsjes verkrijgbaar om het discofeestje helemaal compleet te maken. Nu nog de kinderen uitnodigen voor het te gekke discofeestje, eventueel op de uitnodiging zetten dat ze hun coolste disco outfit aantrekken en dan kan het discofeestje beginnen! De ouders hoeven tijdens het discofeest verder niets te doen dan zorgeloos genieten van de dansende kinderen en af en toe een leuke actiefoto te maken!

Welke discospelletjes doet de DJ tijdens het discofeestje?

De DJ van Discofeestje.com zorgt naast het dansen met de kinderen en het draaien van discomuziek voor leuke disco spelletjes. Welke spelletjes er precies allemaal in het programma staan hangt af van de leeftijd van de kinderen. Een aantal discospelletjes zijn het bekende limbo dansen, ballondansen en nog een aantal gave wedstrijd discospellen. Een echte dancebattle mag natuurlijk niet ontbreken en voor de allerkleinste zal er een leuke talentenshow worden gehouden en kunnen alle kinderen die willen zingen of een dansje willen laten zien zich opgeven en meedoen!

kinderfeestje-3

Verjaardagsfeest

Vier je verjaardag met een leuke DJ!

Je verjaardag vieren met een DJ om van je verjaardagsfeest een leuk en gezellig feest maken dat kan bij Discofeestje.com. Ben jij binnenkort jarig of organiseer je een feest van iemand die een jubileum gaat vieren? DJ Disco Dave is een leuke DJ die door zijn ruime ervaring er een gezellig en onvergetelijk feest van maakt.

verjaardagsfeest-1

Er zijn een aantal verjaardagen om even extra uit te pakken met een leuk feestje doordat het bijzondere leeftijden zijn die worden bereikt. Vaak wordt er een feestje gevierd wanneer iemand de leeftijd van 16 jaar, 18 jaar, 21 jaar, 30 jaar en 40 jaar heeft bereikt. Maar de traditie is vooral wanneer iemand het jubileumjaar van 50ste verjaardag ‘Sarah’ en ‘Abraham’ bereikt om dit te vieren met een groot feest. Een DJ mag dan ook niet ontbreken om te zorgen voor een gezellige sfeer op zo’n feest. DJ Disco Dave draait muziek voor jong en oud en weet goed in te spelen op de wensen van het publiek en weet de gasten van het begin tot het eind op de dansvloer te houden.

Bruiloftsfeest

Een DJ huren voor een bruiloft doe je bij Discofeestje.com

Op een belangrijke dag, zoals een bruiloft moet natuurlijk alles perfect verlopen. Muziek kan op allerlei manieren een rol spelen op je trouwdag. Het is sfeerbepalend, zoals muziek tijdens de huwelijksvoltrekking, de receptie en op het bruiloftsfeest. Denk bijvoorbeeld aan muziek bij de openingsdans op je feest en tijdens de gezellige feestavond van je bruiloft.

bruiloftsfeest-1

DJ Disco Dave heeft de afgelopen jaren heel wat ervaring opgedaan met het verzorgen van de muziek als DJ op bruiloften. Ruim voordat de bruiloft plaats gaat vinden zal de DJ van Discofeestje.com een afspraak maken met het bruidspaar en/of de ceremoniemeester(s) om alle wensen van het bruidspaar te bespreken zodat het een onvergetelijke dag wordt.
De Drive-in show van Discofeestje.com met uitstekend geluid en verlichting is geschikt voor iedere feestzaal. Bij Discofeestje.com boek je een DJ voor een lage prijs om van het huwelijk een bijzonder feest te maken.

bruiloftsfeest-2

Klassenfeest

Een schoolfeest is pas echt een feest met DJ Disco Dave!

In veel gevallen organiseren de leerkrachten / docenten een klassenfeest op school maar steeds vaker moeten de leerlingen en studenten zelf een klassenfeest organiseren. Een klassenfeest vieren op school gebeurd voor een examenfeest, het afscheid van groep 8 of aan het einde van het schooljaar met een knallend eindejaarsfeest. Ook organiseren scholen een feestje met een themafeest zoals carnaval, een kerstbal of gala en andere leuke schoolactiviteiten waar de DJ zorgt voor de muziek. DJ Disco Dave heeft al heel wat ervaring met het verzorgen van de muziek op schoolfeesten op de basisschool, middelbare scholen en mbo en hbo scholen. Ook krijgen wij van Discofeestje.com regelmatig aanvragen om de muziek te verzorgen als DJ voor schoolprojecten voor het goede doel.

klassenfeest-1

Themafeest

Ben jij op zoek naar een DJ voor een themafeest?

Er is altijd wel een reden voor een leuk feestje! Van 70’s 80’s 90’s tot apres ski, een halloweenfeest, communiefeest, een feest met carnaval, sinterklaasfeest / zwarte pietendisco, oranjefeest of zomerfeest met DJ Disco Dave kan je alle kanten op. Niet alleen de muziek wordt afgestemd op het themafeest maar ook de DJ zal zich verkleden en geheel in stijl aanpassen aan het thema.

Themafeest-1

Ook verzorgt Discofeestje.com een geheel verzorgd vrijgezellenfeest met een hapje en een drankje, uiteraard gezellige dansmuziek en bijvoorbeeld een workshop paaldansen die wordt gegeven in de mooiste paaldansstudio van Breda of één van de andere dansworkshops zoals country line dance, streetdance of een workshop zumba van een professionele dansdocent. Kortom een gezellige en leuke ervaring voor vrijgezellen die wel zin hebben in een feestje!

Themafeest-2

Bedrijfsfeest

Een DJ is onmisbaar voor een geslaagd bedrijfsfeest, een festival of buurtfeest!

Discofeestje.com heeft een drive in show met DJ voor evenementen, een braderie, receptie, borrel of een bedrijfsfeest. De mogelijkheden zijn eindeloos, zo kan DJ Disco Dave zorgen voor gezellige achtergrond muziek voor een receptie of borrel maar de ervaren DJ kan ook zorgen dat alle voetjes van de vloer gaan tijdens evenementen of een bedrijfsfeest. Bezorg jouw gasten een onvergetelijke ervaring met de muziek van DJ Disco Dave. Er zijn al veel bedrijven die genoten hebben van de gezellige klanken van onze DJ, kijk voor alle bedrijven die gebruik hebben gemaakt van onze diensten bij de referenties op deze website!

bedrijfsfeest-1

Terug naar boven