Foto’s

DJ Disco Dave - 2015

DJ Disco Dave, Fotoboek Discofeestje 2015

Sinterklaasfeest - 2014

DJ Disco Dave verzorgt het licht en geluid met entertainment tijdens het Sinterklaasfeest in Breda

Brakkenfestival - 2014

kinderdisco met leuke dansjes, spelletjes en entertainment. DJ Disco Dave draait de hele dag van maandag tot en met vrijdag de muziek op het hoofdpodium daarnaast zal de DJ samen met de kinderen dansen en discospelletjes doen. Ook zal er een echte talentenshow worden gehouden en kunnen alle kinderen die willen zingen of een dansje willen laten zien zich opgeven en meedoen! www.discofeestje.com DJ Disco Dave is de feest DJ voor iedere feestelijke gelegenheid. DJ Disco Dave verzorgt al ruim 7 jaar met zijn professionele Drive In Show de muziek bij bruiloften, verjaardagen, kinderfeestjes, bedrijfsfeesten en evenementen in Nederland en België. DJ Disco Dave biedt een DJ met geluidsinstallatie en discoverlichting op statief voor een vaste lage prijs! De DJ heeft altijd de nieuwste muziek in huis en draait natuurlijk ook verzoeknummers. DJ Disco Dave presenteert de disco met leuke dansspelletjes en entertainment om er een onvergetelijk feest van te maken, dus schuif alle tafels en stoelen aan de kant en neem contact op met ons voor meer informatie! www.discofeestje.com

Discofeestjes; verjaardagen, kinderfeestjes en bruiloften

Dave Mulder verzorgt al ruim 7 jaar met zijn professionele Drive In Show de muziek bij bruiloften, verjaardagen, kinderfeestjes, bedrijfsfeesten en evenementen in Nederland en België. In dit album vind je een verzameling van foto's van verschillende discofeestjes van de afgelopen jaren!

Brakkenfestival - 2013

Tijdens het Brakkenfestival verzorgt DJ Disco Dave niet alleen de muziek maar presenteert hij de kinderdisco met leuke dansjes, spelletjes en entertainment. DJ Disco Dave draait de hele dag van maandag tot en met vrijdag de muziek op het hoofdpodium en daarnaast zal de DJ samen met de kinderen dansen en discospelletjes doen. Ook zal er een echte talentenshow worden gehouden en kunnen alle kinderen die willen zingen of een dansje willen laten zien zich opgeven en meedoen!

Singelloop Breda - 2013

DJ Disco Dave draait op zondag 6 oktober 2013 van 11:00 tot 16:00 uur op het aanmoedigingsplein van Surplus Welzijn in de Nieuwe Ginnekenstraat tijdens de Singelloop in Breda! Een leuke reactie van de Surplus Singelloop organisatie; "We hebben bijzonder veel reactie's gehad van de lopers die dansend & zingend voorbij kwamen...de muziek van DJ Dave was een enorm succes"

Schoolfeest 't Bergse VMBO - 2013

DJ Disco Dave draait op donderdag 10 oktober 2013 voor het tweede keer dit jaar op het Schoolfeest van 't Bergse VMBO in Bergen op Zoom. Dit keer voor alle leerlingen van de locatie Pomonlaan met als thema "Goedgemutst". De leerlingen gingen ook dit keer weer helemaal los!

Gastelse Carnaval Kinderbal - 2013

Dit jaar verzorgde DJ Disco Dave de muziek tijdens het Gastelse Carnaval Kinderbal 2013. Nedrobaba Plan West is een carnavalsvereniging uit het Brabantse Oud Gastel en organiseerde dit jaar een carnavalsmiddag voor de kinderen met leuke muziek, dansjes en entertainment van DJ Disco Dave! De Prins en zijn gevolg kwamen natuurlijk ook even langs op het Kinderbal.